Circuit Maroc


REZERVA ACUM

Tip de masa

Demipensiune

Plecari

Avion - Cluj Napoca


Circuit Maroc cu plecare din Cluj Napoca, 7 nopti cazare - Plecare in data de 20 Iunie 2021 

Tarif : 737 euro / loc in camera dubla - demipensiune

ZIUA 1

Sosire la destinatie si transfer la hotel 3*/4* in Agadir pentru cazare

ZIUA 2

Marrakech – 230 km

Se porneste dimineata devreme din Agadir spre Orasul Rosu (Marrakech). Dupa sosire, vizitarea va incepe cu Gradinile Menara, in centrul carora se gaseste un iaz datand din secolul al 12-lea; turul continua cu vizitarea maiestuosului Minaret Koutoubia, a unei farmacii berbere si a unui magazin de saboti; vizita se incheie in Jamaa el-Fna (Medina din Marrakech), declarata sit al patrimoniului Mondial.

ZIUA 3

Marrakech; Vizitarea Vaii Ourika – 60 km

O escapada din atmosfera zgomotoasa si aglomerata a orasului Marrakech, spre Valea Ourika si spre Muntii Altas, reprezinta momentul perfect de a vizita satele berbere si de a va incanta privirea cu peisaje spectaculoase. Orasul Marrakech este amplasat in centrul Marocului, la poalele Muntilor Atlas, oferind turistilor posibilitatea de a participa la drumetii in inima naturii. Una dintre aceastea, denumit simbolic si “Drumul apei”, urmeaza traseul unei conducte de apa avand o lungime de 6-7 km; de-a lungul traseului turistii vor vizita mai multe rauri, se vor putea bucura de un ceai gustos de menta sau vor avea posibilitatea de a servi tajine intr-un restaurant local.

ZIUA 4

Marrakech – timp liber

Vizite optionale: - Gradinile Majorell

                             -Turul Oazei Marrakech si plimbare cu camila

                             -Vizitarea orasului Ouarzazate si a Muzeul Cinematografiei

                             -Vizitarea orasului Essaouira

                             -Tur al desertului Agafay

                             -Cina si spectacol la Chez Ali

ZIUA 5

Marrakech – Fez – 520 km

Traseul pana la sosirea in orasul imperial Meknes strabate vai si peisaje incantatoare. Vizitarea orasului incepe cu zidurile acestuia, cu portile sale monumentale dintre care putem aminti Bab El Mansour si Bab Lahdim, iazul Agdal.

ZIUA 6

Fez

Dupa servirea micului dejun la hotel, vom vizita orasul Fez, portile aurii ale Palatului Regal si se continua cu vizitarea vechii medine cu Madrasa Bou Anania, a fantanii Nejjarine - una dintre cele mai frumoase din medina, moscheea Karaouine si casele apartinand unuia dintre cele mai mari centre culturale ale Islamului si sediul central al Universitatii din Fez, dar si Zaouia de Moulay Idriss, unde se gaseste si mormantul lui Idris al II lea, considerat si fondatorul orasului Fez. Pe parcursul zilei se va face o oprire in faimosul cartier al tabacarilor, unic in lume.

ZIUA 7

Fez – Casablanca – 220 km

Se porneste din Fez spre Casablanca si orasul imperial Rabat. Vizita incepe cu Palatul Royal “Dar El Makhzen” si continua cu turnul Kasbash din Oudaya. Apoi se viziteaza Mausoleul lui Mohamed V, moscheea nefinisata si Turnul Hassan.

ZIUA 8

Transfer spre Aeroportul Agadir – 400 km.

Servicii incluse:

  • cazare cu tip de masa demipensiune
  •  asistenta turistica in limba engleza
  • transport cu autocar cu aer conditionat

Cazarea va avea loc la hoteluri de 4*:

  • Marrakech:    Blue Sea Hotel Marrakech / Ayoub Hotel
  • Fes:  Golden Tulip That / Wassim
  • Casablanca:  Suisse / OUM Palace

REZERVA ACUM