REVELION VIENA


REZERVA ACUM

Tip de masa

Mic dejun

Plecari

Avion - Bucuresti


       REVELION VIENA

Perioada: 29 decembrie 2017– 2 ianuarie 2018

Tarif: 649 euro/persoana

SERVICII INCLUSE:

 •  transport cu avionul Bucuresti - Viena - Bucuresti cu compania Tarom;
 • 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel Falkensteiner Hotel Wien Margareten 4* sausimilar;
 • taxe de aeroport;
 • transferuri aeroport - hotel - aeroport cu autocarul;
 • plimbare cu insotitorul de grup in centrul istoric;
 • insotitor roman de grup;
 • asigurare medicala si storno

NU SUNT INCLUSE:

 • intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale;
 • cina festiva de revelion;
 • alte servicii decat cele mentionate;

GRUP MINIM: 20 persoane. Supliment grup 15-19 persoane: 75 EURO/persoana.

Orar informativ de zbor:

 • 29.12.2017  Bucuresti (08:00) - Viena (08:35)

 • 02.01.2018  Viena (17:50) – Bucuresti (20:20)

SCURT ITINERARIU:

29.12.2017 Intalnire cu insotitorul de grup pe Aeroportul Bucuresti-Otopeni Henri Coanda la ora 06.00 pentru imbarcare la cursa TAROM cu decolare la ora 08.00 spre Viena. Aterizare la Viena la ora 08.35. Tur panoramic al orasului: Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul de Istorie Naturala, Parlament, Primaria, Universitatea, Palatul Belvedere Prater, etc (fara intrari incluse). Transfer la hotel pentru formalitatile de cazare. Seara cazare Hotel Falkensteiner Margareten 4*Sup sau similar in Viena.

30.12.2017 Viena – Padurea Vieneza/ Hotel Falkensteiner Margareten 4* Superior

Mic dejun. Excursie optionala „Padurea Vieneza”, in care veti avea ocazia de a vedea o parte din minunatele imprejurimi ale Vienei. Drumul strabate partea sudica a padurii vieneze, trece prin Baden, stravechi oras roman si binecunoscuta statiune Spa, catre Manastirea Heiligenkreuz, a doua cea mai veche manastire cisterciana din lume si Mayerling, unde se afla biserica si muzeul ridicate in amintirea Printului Rudolf, unicul fiu al Imparatului Franz Josef si al Imparatesei Elisabeta, mostenitorul tronului Austro-Ungariei care s-a sinucis in acest loc impreuna cu iubita sa, baronesa Maria Vetsera. Optional, se poate ajunge pana la Seegrotte, cel mai mare lac subteran din Europa. Seara cazare Hotel Falkensteiner Margareten 4*Sup sau similar in Viena.

31.12.2017 Viena / Hotel Falkensteiner Margareten 4* Superior

Mic dejun. Astazi se va vizita pietonal, impreuna cu insotitorul de grup, Centrul Istoric al Vienei. Ne vom plimba pe incantatoarele stradute ale Orasului Vechi si vom afla cateva secrete ale istoriei acestui oras maiestuos. Urmand strazile elegante ale Vienei, vom admira cladirile cele mai reprezentative, fara a rata Palatul Hofburg sau Domul Sfantului Stefan. Dupa amiaza, timp liber pentru ultimele pregatiri pentru Noaptea dintre ani. Seara „Cina Festiva de Revelion” (optional). Seara cazare Hotel Falkensteiner Margareten 4*Sup sau similar in Viena.

01.01.2018 Viena/ Hotel Falkensteiner Margareten 4* Superior

Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru plimbari si vizite individuale. Va recomandam sa mergeti la „Prater”, pentru o plimbare cu faimoasa „Riesenrad” – Roata Mare, una dintre emblemele reprezentative ale Vienei, de unde puteti vedea o minunata panorama a orasului. Seara, optional, impreuna cu insotitorul de grup, ne vom indrepta pietonal spre Palais Auersperg pentru a petrece o seara memorabila ascultand muzica lui Mozart sau Strauss in interpretarea Wiener Residenzorchester. Concertul incepe la ora 18:30. Seara cazare Hotel Falkensteiner Margareten 4*Sup sau similar in Viena..

02.01.2018 Viena/ Hotel Falkensteiner Margareten 4* Superior

Mic dejun. Zi libera pentru odihna si plimbare. Va recomandam vizita la Palatul Schonbrunn, fosta resedinta de vara a familiei imperiale. Este unul dintre cele mai frumoasa castele in stil baroc din Europa si se afla in in Patrimoniul Mondial Cultural al UNESCO. Va recomandam sa alegeti „Turul Imperial al Palatului” (appx. 35min – Pret Informativ 11.5Eur/ pers) sau Marele Tur al Palatului (appx. 50min – Pret Informativ: 14.5 Eur/ pers).  Eliberarea camerelor se va face la ora 12:00, iar dupa amiaza transferul hotel-aeroport pt imbarcare la cursa TAROM, cu decolare spre Bucuresti la ora locala 17.50. Aterizare la Otopeni-Henri Coanda la ora locala 20.20.


REZERVA ACUM