REVELION ATENA


REZERVA ACUM

Tip de masa

Demipensiune

Plecari

Avion - Bucuresti


    REVELION ATENA

Perioada: 30 decembrie 2017 – 3 ianuarie 2018, 4 nopti cazare

Tarif: 479 euro/persoana

SERVICII INCLUSE:

 • transport cu avionul Bucuresti - Atena si retur cu compania TAROM;
 • taxele de aeroport;
 • 1 bagaj de mana de maxim 10 kg si 1 bagaj de cala de maxim 23 kg/persoana;
 • 4 nopti cazare cu demipensiune (mic dejun si cina) la hotel TITANIA 4* (sau similar) in Atena;
 • transfer aeroport - hotel - aeroport;
 • tur panoramic al orasului Atena cu intrare optionala la Acropole ( contra cost bilet de intrare);
 • asistenta turistica in limba romana;
 • asigurare medicala si storno.

NU SUNT INCLUSE:

 • intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale;
 • cina festiva de revelion;
 • alte servicii decat cele mentionate;
 • CINA FESTIVA DE REVELION (optionala, pret: 80 euro/persoana cu vin, bere si racoritoare) la Ballroom Titania.

SCURT ITINERARIU:

30.12.2017- BUCURESTI – ATENA

Intalnire la Aeroportul Otopeni la ora 14:30 cu insotitorul de grup si imbarcare la cursa TAROM cu decolare din Bucuresti la ora 16:30 si aterizare la Atena la ora 18:05. Transfer de la aeroport la hotel. Cina si cazare la hotel TITANIA 4*.

31.12.2017- ATENA – Tur panoramic al orasului

Mic dejun. Turul panoramic al Atenei, cu autocarul: Piata Omonia si renumita Piata a Constitutiei - Sintagma, Parlamentul, Universitatea, Academia, Biblioteca Nationala, Stadionul Olimpic, locul desfasurarii primei Olimpiade modern in anul 1896. Intrare optionala la Akropole (inclusiv muzeul) cu ghid grec vorbitor de limba romana (biletul de intrare: 20 euro/persoana). Timp liber pentru plimbare, odihna. Cazare la hotel 4* in Atena. Seara, Cina festiva.

01.01.2018 ATENA – Excursie Optionala la Cap Sounion

Mic dejun tarziu (aprox. la ora 10:00). Timp liber pentru odihna si plimbare. Optional, functie de numarul inscrierilor, excursie la Cap Sounion, pe traseul: Atena - Cap Sounion, locul unde Marea Egee este strajuita de ruinele Templului lui Poseidon (aprox. 45 km). Cina si cazare la hotel 4* in Atena.

02.01.2018- ATENA – Optional, Croaziera in Golful Saronicos

Mic dejun. Timp liber. Optional, daca timpul este favorabil, o spectaculoasa Croaziera de o zi in Golful Saronicos (Marea Egee), cu vizitarea insulelor Egina -oprire cu vizita optionala cu plata pe vasul de croaziera la Manastirea Sfantului Nectarie, sfant canonizat in 1961 si vizita la Templul Athenei, Insula Poros si renumita Insula Hydra, locul unde s-au filmat nenumarate filme romantice, comedii sau filme de aventuri, cu scene spectaculoase. Cina si cazare.

03.01.2018 ATENA – Excursie optionala in Peloponez – Tur Argolis - BUCURESTI

Mic dejun. Excursie optionala, daca orarul de zbor permite, cu plecare foarte devreme dimineata, in Peloponez (Tur de Argolis), Istmul Corinth, Mycene, cu vizitarea Palatului si Mormantului Dinastiei Atrizilor, Epidavros – amfiteatrul antic cu cea mai buna acustica din lume si muzeul. Camerele se eliberea la ora 12.00, iar pentru cei ce opteaza pentru excursie depozitarea bagajelor se face in spatiul special amenajat din hotel. Transfer cu autocarul la aeroport, pentru imbarcare la cursa TAROM cu decolare din Atena la 18:45 si aterizare la Bucuresti Otopeni la ora 20:20.

Pret informativ excursii optionale:

 •    Excursie in Peloponez: durata 1 zi (8h). Pret informativ: 80 euro/persoana. Include: transportul cu autocarul, pranz traditional, asistenta turistica in limba romana. Intrarea la Mycene este optionala, 12 €/persoana.
 •       Croaziera pe Marea Mediterana in Golful Saronicos. Pret informativ: 95 euro/persoana. Include: transfer autocar la punctul de imbarcare din Pireu, croaziera, pranzul pe vas si programul artistic.
 •       Excursie optionala la Cap Sounion. Pret informativ: 80 €/persoana, incluzand transport auto, pranz traditional la o taverna pe malul marii si asistenta turistica.

REZERVA ACUM